Over ons

OVER ONS

"Energieefficiëntie gaat niet alleen over het besparen van energie, maar over het tegelijkertijd aanpakken van economische, ecologische en sociale kwesties."

ONZE AANPAK


Alles begint met een goede planning.Als installatiebedrijf zijn wij graag nauw betrokken bij de planning van uw project. Mogelijk coördineert de architect of uzelf alle partners zodat de werken zich mooi opvolgen. Maar weet dat wij op ieder tijdstip van het proces je met veel plezier bijstaan met informatie, keuzes, mogelijkheden,..


Klaar voor de start?

Een beter mileu begint bij jezelf. Door te investeren in hernieuwbare technologie kun je uw ecologische voetafdruk drastisch verminderen. Maar je kunt naast uw CO² uitstoot ook serieus besparen in uw portemonnee. Het juiste deskundige advies hierover inwinnen is belangrijk. Wij kunnen u hierbij helpen!

HET PROCES

STAP 1: Analyse


Maak je verwachtingen duidelijk kenbaar, geef aan wat het doel is en welk budget je daar voor over hebt. Om een duidelijk beeld te krijgen doen we steeds een plaatsbezoek.

STAP 2: Ontwerp


Rekeninghoudend met alle geldende voorschriften werken we een ontwerp uit dat aan je wensen voldoet.

Voor sommige werken zijn er nog altijd premies of een belastingvoordeel beschikbaar, ook hierin zorgen wij voor de nodige begeleiding.


STAP 3: Uitvoering


We steken onze handen uit de mouwen en houden ons strict aan de vooropgestelde planning. Idereen weet wat hij precies hoort te doen, welk kwaliteitsniveau verwacht wordt en met welke aannemers hij rekening dient te houden. Maar ook voor onvoorziene omstandigheden maken we goede afspraken. 

STAP 4: Oplevering


De laatste stap in het proces is de oplevering.

Alle werken zijn afgerond en uw verwachting zijn ingelost.

Het beoogde doel is bereikt. 

Een snelle betaling is voor ons het mooiste compliment.Partners


OG Installatietechnieken werkt nauw samen met tal van partners.


Het is erg belangrijk om intern goed op elkaar ingespeeld te zijn. Op elkaar te kunnen vertrouwen en er samen voor te gaan met de zelfde missie, waarbij de klant centraal staat.

In al onze projecten werken we samen als een team die eenzelfde visie delen en

streven we voluit voor het uitbouwen van langdurige relaties.